Trek Top Fuel 8 XT XXL Crimson NA
Trek Top Fuel 8 XT XXL Crimson NA

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Top Fuel 8 is een samensmelting van de lichtgewicht efficiëntie van een crosscountry-bike en de brede inzetbaarheid en vergevingsgezindheid van een full suspension trailbike. Hij is snel, wendbaar en geeft je evenveel plezier op flowy trails als op lastige afdalingen. Top Fuel 8 fuses the speed of a cross country bike with the capability and forgiveness of a full suspension trail bike. It's quick, nimble, and dishes out serious fun on flow trails and techy descents alike.

Je zoekt naar een allround full suspension mountainbike met een goede balans tussen efficiëntie en gooi- en smijtwerk. Je wilt lekker scheuren in de afdaling, beklimmingen opvliegen en ronde na ronde volle bak kunnen rammen.

Een licht aluminium frame met interne opbergruimte, 120 mm RockShox SID voorvork met soepele DebonAir luchtdemper, 120 mm achtervering met een FOX Performance Float schokdemper en een Shimano X...

Trek Top Fuel 8 XT XXL Crimson NA

Trek | Top Fuel 8
3.499,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken