Trek Slash 9.8 GX AXS M 29 Matte Battleship Blue NA
Trek Slash 9.8 GX AXS M 29 Matte Battleship Blue NA

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Slash 9.8 is een carbon enduro mountainbike die gebouwd is voor grote sprongen, scheuren door de bochten en harder de berg af denderen dan je ooit voor mogelijk hield. Een ultrastijf en robuust carbon frame, geavanceerde veringstechnologie en een razendsnel schakelend SRAM GX Eagle AXS draadloos elektronisch schakelsysteem maken deze long-travel 29er tot een geducht wapen voor elke fanatieke rijder die op weg is naar het enduropodium.

Je wil graag lange dagen in het hooggebergte doorbrengen voor een endurorace of een memorabel avontuur. Je koestert het lichtvoetige en gedempte rijgevoel van een carbon frame, de volledig instelbare vering en de ongekende precisie van een GX Eagle AXS schakelsysteem.

Een volledig OCLV Mountain Carbon frame met 160 mm veerweg dankzij een RockShox Super Deluxe Ultimate achterdemper met verbeterde Thru Shaft-technologie, plus een gloednieuwe RockShox ZEB voorvork met extra dikke 38 mm vorkpoten. Een SRAM GX Eagle aandrijving met een 10-52 cassette en Bontrager Line Elite 30 carbon wielen met 108-tands Rapid Drive naaf voor snelle acceleraties als dat nodig is.

Dit is een beest van een mountainbike. Je krijgt de allerbeste veringstechnologie, vette carbon wielen en het fantastische gevoel van een draadloos SRAM AXS schakelsysteem.
- De dikkere 38 mm vorkpoten van de RockShox ZEB helpen je om de snelste lijn te volgen over ruige afdalingen, terwijl je met de verbeterde achterdemper het rijgevoel tot in detail kunt afstellen.
- Het SRAM GX Eagle AXS schakelsysteem is intelligent, schakelt soepel en is compleet draadloos.
- We hebben een tweede onderbuisbeschermer toegevoegd om je frame te beschermen tegen schade door shuttle-vervoer.
- Bredere zitbuis, dikkere seatdropper - de dropper met 34,9 mm diameter is sterker, duurzamer en beweegt sneller op en neer.
- In het grote interne opbergvak in de onderbuis kun je gereedschap en andere spullen meenemen

Interne opbergruimte
De interne opbergruimte in het frame biedt plaats aan de belangrijkste spullen voor onderweg, en maakt een rugzak overbodig.



RockShox Super Deluxe Thru Shaft-demper
De nieuwste RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft is de meest geavanceerde achterdemper op de markt. Hij is voorzien van verbeterde luchtvering en een unieke Thru Shaft-demper die zorgt voor standvastige grip, fluweelzachte controle en het comfort dat nodig is om een hele dag vette trails te shredden.



Active Braking Pivot
Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer - en meer betrouwbare - controle op die momenten waarop het van pas komt.



Volledige framebescherming
Afneembare onderbuisbeschermers voorkomen beschadiging van het frame door steenslag, vuil of bij transport. Geen zorgen meer over schrammen en krassen, alleen maar focus op de volgende run!

OCLV Mountain Carbon
Het Mountain Specific carbon van Trek is sterker carbon met unieke materiaaleigenschappen en een speciale laagopbouw. Het heeft een geavanceerde constructie en voldoet aan nog strengere teststandaards.

Trek Slash 9.8 GX AXS M 29 Matte Battleship Blue NA

Trek | Slash 9.8 GX AXS Gen 5
7.899,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken