Trek Roscoe 9 S Matte Quicksand to Olive Fade/Black NA
Trek Roscoe 9 S Matte Quicksand to Olive Fade/Black NA

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Roscoe 9 is onze beste aluminium MTB-hardtail die gebouwd is voor rondenlang puur bikeplezier. Een 140 mm FOX Rhythm 36, krachtige schijfremmen met vier remzuigers, snelle wielen en gripvaste banden. Dat is het recept voor ongelofelijke mogelijkheden op gave jump lines of tricky rock gardens.

Je bent gek op het pure rijplezier en het directe rijgevoel van een hardtail. Daarom wil je een fiets met toponderdelen die bestand zijn tegen de ruige ritjes waar jij verzot op bent.

Een licht aluminium frame, een 140 mm FOX Rhythm voorvork met dikke 36 mm vorkpoten, een Shimano SLX/XT 1x12-aandrijving met een breed klimverzet, krachtige schijfremmen met vier remzuigers en een seatdropper die meer bewegingsruimte geeft in steile afdalingen, snelle bochten en hoge jumps. Daarnaast is hij voorzien van snel rollende 29er wielen en brede, gripvaste 2.6” banden.

Scheur nog lekker een paar rondjes, maak hoge jumps en vermorzel die technische afdalingen op onze beste hardtail. Van alle vette onderdelen op deze fiets, springt de FOX Rhythm 36 eruit als de beste upgrade - deze vork is in staat om de zwaarste klappen te absorberen op de ruigste afdalingen.
- 29er wielen en brede 2.6” banden vormen de basis voor een vertrouwenwekkend, gripvast en snel rollend scheurijzer.
- Grotere, stijvere 36 mm dikke vorkpoten buigen niet door zodat je harder kunt aanzetten en nauwkeuriger en met meer vertrouwen kunt sturen om je lijn te houden.
- De FOX luchtvering kan eenvoudig worden aangepast aan het gewicht van de rijder en weegt minder dan een vork met een staalveer
- Met de seatdropper kun je het zadel tijdens het rijden in hoogte verstellen zodat het niet in de weg zit op steile afdalingen.

Klaar om te knallen
Met een 140 mm voorvork, trail-verslindende 29 inch wielen en uitgekiende framedetails is de Roscoe klaar voor het betere scheurwerk op jouw favoriete trails.

Progressieve trail-geometrie
Een lange reach, vlakke balhoofdhoek, steile zitbuishoek en korte liggende achtervorken zijn de ideale ingrediënten voor een fiets die vertrouwd aanvoelt, maar toch wendbaar en speels is.

Het sterke, stille type
De Roscoe blijft er netjes uitzien door een dubbelzijdige beschermer op de liggende achtervork, een stevige onderbuisbeschermer en interne kabelgeleiding. Zo gaat je fiets nergens rammelen, zelfs niet op de ruigste trails.

Shimano XT
Shimano XT is dé mountainbikegroep waar hele generaties mountainbikers van over de hele wereld blind op varen. Welke trail je ook rijdt, waar dan ook, met de XT-groep heb je alles wat een mountainbiker zich kan wensen. Betrouwbaar schakelgedrag. Formidabele remkracht. Intuïtief onderhoud. XT is het prestatieve werkpaard onder de mountainbikegroepen.

Je vergeet bijna je pedalen
Op deze fiets zitten geen pedalen omdat je prettiger rijdt als je ze zelf uitkiest. Neem de pedalen-gids door en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. Kies voor platte pedalen voor eenvoudige veelzijdigheid of ga voor MTB-klikpedalen als je controle en efficiëntie wil.

Trek Roscoe 9 S Matte Quicksand to Olive Fade/Black NA

Trek | Roscoe 9
1.999,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken