Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH
Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

Specificaties

Jaar 2023
Merk Electra

Beschrijving

De Ghostrider™ Go! is geïnspireerd op ’s werelds allereerste superbike-motor, die berucht was om zijn vermogen en zijn topsnelheid. Het gehydrovormde frame, afgewerkt in chroompolish en ultra-gloss zwart, en de custom nummerplaat verenigen moderne e-biketechnologie met retrostijl.

Je hang naar avontuur is net zo sterk als je gevoel voor detail. Van het speciale zadel en de handvatten tot de eigengereide detaillering: onze Attitude Go! e-bikes zijn superstoer. Voeg daar onze gepatenteerde Flat Foot Technology® framegeometrie plus de kracht van een Bosch-motor aan toe en je hebt een fantastische bike.

De Ghostrider™ Go! wordt aangedreven door een Bosch Performance Line systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Je hebt de beschikking over vier ondersteuningniveau’s, van Eco tot Turbo. Met de Shimano Nexus Inter 5-E naaf schakel je als vanzelf - zelfs op steile helli...

Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

Electra | Ghostrider Go! 5i
3.299,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken