Electra Cruiser Go! Step Thru EU M Galactic Black 252WH
Electra Cruiser Go! Step Thru EU M Galactic Black 252WH

Specificaties

Jaar 2023
Merk Electra

Beschrijving

De Electra Cruiser Go! is een eerbetoon aan een Amerikaanse klassieker, maar dan met een e-bike-twist. Comfort en controle gekoppeld aan een moderne styling en hoogwaardige technologie geven hem een uniek rijgevoel. De trapondersteuning en onze gepatenteerde Flat Foot Technology® maken van deze singlespeed e-bike een klassieker die zijn weerga niet kent.

Je bent gek op het uiterlijk van een klassieke beach cruiser, maar je weet moderne e-biketechnologie ook op waarde te schatten. Hoewel het basisontwerp eenvoudig is, combineert de Electra Cruiser Go! het comfort en de controle van onze gepatenteerde framegeometrie met de duurzaamheid die nodig is om bij die lastig te bereiken surfspot te komen.

Het Hyena aandrijfsysteem in het achterwiel en de volledig geïntegreerde accu geven je bij elk van de drie ondersteuningsniveaus maximaal vertrouwen en controle. Op het led-display kun je eenvou...

Electra Cruiser Go! Step Thru EU M Galactic Black 252WH

Electra | Cruiser Go! Step-Thru
1.699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken