Trek Marlin 7 WSD ML 29 Nautical Navy/Miami Green NA
Trek Marlin 7 WSD ML 29 Nautical Navy/Miami Green NA

Specificaties

Jaar 2021
Kleur Nautical Navy/Miami Green
Merk Trek
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening
Wielmaat 29

Beschrijving

De Marlin 7 Dames is ons basismodel van een racewaardige mountainbike. Door de soepele, lichtgewicht RockShox voorvork en de betere afmontage is dit model de beste keuze voor beginnende rijders die een snelle crosscountry-hardtail willen die niet onderdoet voor onze meer hoogwaardige racebikes.

Je bent een nieuweling op de trails, maar je hebt serieuze singletrack-aspiraties. Je wilt een racewaardige mountainbike met iets betere onderdelen die betere prestaties bieden, zoals een kwaliteitsvoorvork en een 1x-aandrijving met een breed versnellingsbereik.

Een licht frame met interne schakelkabel en remleiding, een soepel aanvoelende RockShox Judy voorvork met een lockout, Shimano hydraulische schijfremmen en een eenvoudig 1x-aandrijfsysteem zonder voorderailleur waardoor de bediening simpeler is en je frame er strakker uitziet. Maak je geen zorgen want met een 11-46 cassette heb je zo’n g...

Trek Marlin 7 WSD ML 29 Nautical Navy/Miami Green NA

Trek | Marlin 7 Women's
799,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken