Rail 5 SX EU S Matte Olive Grey/Trek Black 500WH
Rail 5 SX EU S Matte Olive Grey/Trek Black 500WH

Specificaties

Jaar 2021
Merk Trek

Beschrijving

De Rail 5 is een elektrische mountainbike die niet bang is voor heftige trails. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als onze reguliere trailbikes, met als extraatje een krachtige Bosch-motor waardoor je soort van een privé-shuttlebus hebt.

Je zoekt naar een e-MTB waarmee je net zo hard kunt scheuren als een gewone trailbike. Je gaat voor een krachtige Bosch-motor waarmee je bergop vliegt en snel weer boven bent voor de volgende run.

Een stevig aluminium frame met 150 mm achtervering en volledig geïntegreerde 500 Wh accu, een voor e-MTB geoptimaliseerde RockShox 35 Gold RL voorvork met 160 mm veerweg, een krachtige nieuwe Bosch Performance Line CX 250 W motor die ondersteunt tot 25 km/u en een Purion controller. Verder is hij uitgerust met een 1x12 aandrijving met breed versnellingsbereik zodat je altijd de juist cadans vindt voor de motor, een seatdropper, krac...

Rail 5 SX EU S Matte Olive Grey/Trek Black 500WH

Trek | Rail 5
4.699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken