Electra Loft Go! 5i Step Thru EU 400Wh M Black 400WH
Electra Loft Go! 5i Step Thru EU 400Wh M Black 400WH

Specificaties

Jaar 2023
Merk Electra

Beschrijving

Fiets naar de buitenwijken. Fiets naar het centrum. Fiets buiten de stad. Electra's Loft Go! 5i e-bike is perfect opgewassen tegen de eisen die intensief stadsverkeer eraan stelt. De 5-speed interne naafversnelling is speciaal voor e-bikes ontworpen, en met de vier ondersteuningsniveaus van de Bosch Active Line Plus-motor versnel je vol vertrouwen en kom je elke heuvel op.

Je wilt een e-bike voor in de stad, voor woon-werkverkeer en om boodschappen te doen. Het step-thru frame maakt op- en afstappen gemakkelijk en het gebruiksgemak is compleet: met spatborden, led-verlichting voor en achter, robuuste dragers en lekbestendige 700c Schwalbe banden.

De Loft Go! wordt aangedreven door een Bosch Active Line Plus systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Via vier niveaus van trapondersteuning en meerdere versnellingen houd je controle over het vermogen en de batterijla...

Electra Loft Go! 5i Step Thru EU 400Wh M Black 400WH

Electra | Loft Go! 5i EQ Step-Thru 400 Wh
2.599,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren is nu niet mogelijk! Het is op dit moment niet mogelijk te reseveren bel of mail ons over de levertijd van de fietsen.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken